O nama

Kompanija MKD doo

Kompanija MKD doo posluje na tržištu Srbije i regiona još od 1985. godine. U početku je poslovala kao SZR „Kovač” Nova Pazova. Kompanija je bila specijalizovana za proizvodnju proizvoda od metala i delova za autobuse i kamione.

Od 1991. godine posluje kao preduzeće pod imenom MKD doo Nova Pazova. Kompanija MKD doo se tokom proteklih godina tehnološki razvijala i pratila svetska naučno – tehnološka kretanja.

O našim uslugama

  • Danas MKD doo vrši popravke kompletnih kočionih sistema poluprikolica, prikolica, niskonosećih prikolica, kamiona, autobusa, itd. Pored popravki ili izrada kompletong podvoznog sistema servis MKD doo pruža popravke elektro instalacije, signalizacije, pneumatske instalacije i pripreme vozila za tehnički pregled. U našem servisu vrše se dijagnostike za vozila marke MAN, MERCEDES, VOLVO, DAF, IVECO… kao i veliki i mali servisi vozila.
  • Stručno osoblje kompanije MKD doo je sertifikovano za obavljanje kompjuterske dijagnostike od strane EU kompanija za proizvodnju delova za vozila (Knorr Bremse, Wabco, Haldex, BPW…)
  • Kvalitet, sigurnost i uredno poslovanje je MKD doo oduvek primenjivao u radu. To su prepoznale mnoge velike srpske i strane kompanije koje svoja vozila održavaju u servisu MKD doo.
  • MKD doo je tokom svog poslovanja podsticao ekonomski, socijalni i društveni razvoj lokalne zajednice Opštine Stara Pazova u kojoj deluje. Sve to potvrđuju mnogobrojne zahvalnice lokalne zajednice, pohvale naših kupaca, priznanja i sertifikati kvaliteta.

Servis kočionih sistema

Prilikom defektaže kvara vozila na kočionim sistemima servis MKD doo pruža klijentima stručno mišljenje sertifikovanog osoblja. Nudimo više opcija u odabiru rešavanja problema. Najkvalitetnija usluga kao i lični angažman svakog pojedinca pruža sigurnost našim klijentima za brz završetak radova.

Kompjuterska dijagnostika

Dijagnostika (ABS, EBS, ECAS) se radi pod stručnim nadzorom obučenih lica. Posedujemo sertifikate za rad dobijene od strane EU kompanija (Knorr, Wabco, Haldex)

1985

Godina osnivanja

Translate »
Call Now Button